Tuhan.pelihara hati ku…

Salam…

Tuhan,pelihara hatiku hanya untuk mencinta hanya pada Mu..dan bukan pada yang lain..

amin..

p/s:

dialog beberapa minggu lepas….

shahul kate: Bile bace blog tajul same macam dengar Tajul cakap

mao kate : Aku rase jadik budak tadika

Kerol kate : Kau tulis panjang sangat

Hehehehe…tengah berfikir bagaimana mahu menulis dengan ringkas,menarik dan tetap mampu merntarbiyah.Menulis kerana Allah.Bukan kerna manusia

3 thoughts on “Tuhan.pelihara hati ku…

  1. salah satu penyampaian adalah dengan menggunakan gambar … membantu manusia membayang dan menghayati emosi … cari di flickr.com atau deviantart for islamic pictures …

    tu satu

    lagi bagus gunekan blockquote function agar dapat emphasize secara berasingan point penting dan huraian…

    contoh :

    shahul kate: Bile bace blog tajul same macam dengar Tajul cakap

    mao kate : Aku rase jadik budak tadika

    Kerol kate : Kau tulis panjang sangat
    —> gunekan quote function

    dan juga … pecahkan kepada paragraph isi yang terlalu panjang, minda perlu rehat, tu sebab buku semua menggunakan paragraph eventhough masih pada point yang same dan isi dan objektif yang sama…

    =D mcm diatas ni .. ^ pecahkan tidak terlalu kecik … tak terlalu besar … pesanan ringkas =D harap manfaat … walaupun sedikitZ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s