Kenapa jadi macam tu?? Korang pasti taw.

salam ukhwah

 

tensyen.

tak stabil kepala.

ada mereng sikit.

Duduk je dalam rumah tak keluar-keluar.

Solat jemaah pun dengan housemate.[ni dari awal-awal.Sebab kalau tak satu rumah solat sendiri-sendiri.Best jemaah dengan diorang.Masing-masing lain-lain mazhab.]

Cuma keluar untuk program sahaja.

Tapi best study sambil dengar Quran kat computer.aman. tenang.

Kena berjumpa manusia balik lepas habis ni.

 

Tau tak kenapa ini semua terjadi?

Anda pasti tahu!!!

Sebab sekarang dalam musim:

EXAM!!!

 

Doakan saya ye dan kawan-kawan saya.

15/11 Metamorphic Petrology

16/11 Igneous Phase Diagram

19/11 Geophysic

24/11 Igneous Petrology

 

Doa daripada anda semua memang saya hargai.

 

Terima kasih ye semua.

 

Wallahua’lam.

 

 

2 thoughts on “Kenapa jadi macam tu?? Korang pasti taw.

    • salam makcik.terima kasih banyak2..insyaAllah mak cik..amin.. moga mak cik juga berjaya dalam kejayaan dunia dan akhirat.dan tak ada kejyaan yang lagi tinggi daripada berjaya mendapat redha Allah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s